Bærum - EasyLife Asker & Bærum

ELABEasyLife Asker & Bærum er Asker og Bærums eneste rene livsstilssenter. Vi har til sammen 11 års erfaring med EasyLife og åpner dørene 1/1-2018. I løpet av disse årene med erfaring har vi hjulpet over 800 mennesker med å legge om livsstilen på EasyLife sitt senter i Drammen. Nå er det Asker og Bærum sin tur!
Vi har høy kompetanse når det gjelder varig vektreduksjon, livsstilsendring og trening. Begge eierene/kursholderene har selv gått ned til sammen over 110 kg og holdt vekten stabil siden 2012.
Dersom du ønsker å gjøre noe med din vekt og helse en gang for alle, ta kontakt med oss. Vi inviterer alltid til en uforpliktende samtale, slik at du skal være trygg på at vi er den samarbeidspartneren du ønsker på veien mot dine mål.
Adresse: Fekjan 7B, 1394 Nesbru
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
WEB: easylifeab.no
Følg oss på Facebook
Tlf: 46 888 777

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Bor du ikke nær et EasyLife-senter?
Fortvil ikke!

Vi kan nemlig hjelpe deg allikevel. Vi ser nemlig at vi ikke rekker ut over hele landet, og for de som ikke bor i nærheten av et EasyLife-senter tilbyr vi en digital løsning, nemlig EasyLife-Online! Fyll inn skjemaet ved siden av så kontakter vi deg for å komme i gang med et Online-kurs.

Norge

Interesseskjema Online

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Vi trenger ditt postnummer
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Invalid Input
© 2020 Easylife Norge AS